Σας καλούμε να συμμετέχετε στο εργαστήριο διάχυσης των αποτελεσμάτων (multiplier event) του διακρατικού έργου «ÉPOQUE: Environmental POrtfolio for Quality in University Education» που θα πραγματοποιηθεί

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, 18.00μμ – 21.30μμ, 

στις εγκαταστάσεις του POS Coworking Space (Γούναρη 69-3ος όροφος, Πάτρα).

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο –ΕΑΠ (ερευνητική ομάδα DAISSy) που αποτελεί φορέα-εταίρο του έργου.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η παρουσίαση των προϊόντων του έργου EPOQUE (με έμφαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης και το εκπαιδευτικό υλικό) καθώς και καλών πρακτικών τοπικών φορέων με συναφές αντικείμενο.

Παράλληλα, το εργαστήριο θα περιλαμβάνει τοποθετήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες του EAΠ σχετικά με την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους σε δράσεις του έργου στο εξωτερικό καθώς και παρεμβάσεις εκπροσώπων τοπικών φορέων από το χώρο της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας, των νέων τεχνολογιών και της αυτοδιοίκησης.

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με συζήτηση που αναμένεται να οδηγήσει στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και ιδεών για την εποικοδομητική προβολή και περαιτέρω αξιοποίηση των προϊόντων του έργου.

Ας σημειωθεί, ότι το έργο EPOQUE προάγει την ενίσχυση των γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, επιστημόνων και μηχανικών, ώστε να ευαισθητοποιηθούν σε ζητήματα αειφορίας και να εντάξουν την αντιμετώπισή τους στην καθημερινή επαγγελματική τους πρακτική. Συμμετέχουν 4 Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Ελλάδα), University of Helsinki (Finland), University of Naples (Ιtaly), Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ελλάδα), και 2 Ινστιτούτα Κατάρτισης: BEST Institut für berufsbezogene Weiterbildung und Personaltraining GmbH (Austria) και Projects in Motion (Malta).

Διαβάστε το ενδεικτικό πρόγραμμα των ομιλιών εδώ.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και στείλτε την στη διεύθυνση kouna@eap.gr  έως 13/06/2016.

Μπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

Το έργο EPOQUE χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «ERASMUS+ Cooperation for innovation and the exchange of good practices”.

Share